banner est whatsapp

Canvi d´ubicació dels col·legis electorals a l´Arboç per complir amb les mesures sanitàries

L'Arboç, 10/02/2021 10:26:18

El col·legi electoral que habitualment se situava a la Casa de Cultura anirà al Centre Polivalent, al carrer del Nord número 15. El col·legi electoral situat al Pavelló Esportiu Municipal continuarà a la mateixa ubicació


Amb l'objectiu de garantir l'estricte compliment de les mesures sanitàries del pròxim diumenge 14 de febrer, l'Ajuntament de l'Arboç ha disposat un canvi d'ubicació d'alguns dels espais habituals de votació a la Vila. Els arbocencs i les arbocenques que habitualment exercien el seu dret de vot a la Casa de Cultura i Auditori Municipal, hauran de votar al Centre Polivalent, situat al carrer del Nord número 15, cantonada amb l'Avinguda Santiago Rusiñol, on hi haurà la nova ubicació del col·legi electoral.

Aquest canvi s'ha realitzat per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i establir portes i circuits diferenciats per a l'entrada i sortida del col·legi. A la targeta censal que aquests dies l'electorat rep als domicilis ja hi consten aquests canvis d'ubicació dels locals electorals de l'Arboç.

El col·legi electoral situat al Pavelló Esportiu Municipal continuarà al mateix lloc, i la porta d'entrada serà per l'Avinguda Generalitat de Catalunya número 23.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat