banner est whatsapp

El duo arbocenc Tela Marinera actuarà el divendres vinent en el programa Got Talent

L'Arboç, 08/02/2021 10:52:27

El pròxim 12 de febrer a Telecinco, a partir de les 10 de la nit


El duo acrobàtic arbocenc "Tela Marinera", format per Èdgar Ràfols i Gisela Angrill, actuarà el pròxim divendres 12 de febrer en el programa televisiu d'èxit "Got Talent", que Telecinco emetrà a partir de les 10 de la nit.

Al programa els concursants han de mostrar les seves habilitats de talent davant el jurat i un teatre ple de públic. El concurs no posa cap limitació d'edat o estil d'actuació, podent participar qualsevol persona que cregui que té un talent especial.

L'Edgar i la Gisela es dediquen professionalment al món del circ des de l´any 2014, amb actuacions en circs de prestigi com el Twister Circus i el Raluy. També han protagonitzat actuacions a la televisió, com la que van fer l'any 2020 a Cuatro, en el programa "Adivina qué hago esta noche". La seva especialitat són les acrobàcies aèries, amb aparells, cèrcol aeri, pal xinès, teatre, teles i trapezi fix.

Els podeu votar de de casa amb l'APP del programa

El públic també votar a través de l'aplicació del programa. L'app es pot descarregar de manera gratuïta a la botiga de PlayStore a l'enllaç: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.mediaset.gottalent&hl=es_419 ,  on tindrem a la nostra disposició un polsador com el dels jutges per jugar a ser un d'ells mentre estem veient el programa des de casa.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat