banner est whatsapp

Alumnes de l´Institut de l´Arboç practiquen Plogging, una disciplina que combina el coneixement i la neteja del medi natural

L'Arboç, 03/02/2021 10:13:58

Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració del Club Esportiu l´Arboç i de l´Ajuntament de l´Arboç


El passat dilluns 25 de gener alumnes de 3r d'ESO de l'Institut de l'Arboç van iniciar, en el marc del Projecte de Servei Comunitari, l'activitat "Plogging", que consisteix a sortir a l'entorn natural per recollir les deixalles que s'hi poden trobar, combinant l'exercici físic amb la cura del medi ambient.

Els alumnes de 3r d'ESO D i E, amb la supervisió del professorat de l'Institut, van sortir pels voltants de la zona de La Costeta, per la vora del Pi de Sant Humbert fins a tocar la fàbrica Omya Clariana, i fins al dipòsit general d'aigua de l'Arboç. Es van recollir tota mena de residus, destacant la gran quantitat de deixalles que es llencen per la zona més propera a la vila, als voltants de la carretera N-340.

En aquesta activitat del "Plogging", emmarcada dins el Projecte de Servei Comunitari, hi participa tot l'alumnat de 3r d'ESO. Durant el curs es faran diverses sortides, realitzant un total de 10 hores lectives pels diferents espais naturals del voltant de la Vila amb la finalitat de recollir deixalles i mantenir nets els diferents camins i corriols. El principal objectiu és aprendre a veure que la natura s'ha de respectar i descobrir en primera persona els efectes negatius al medi natural d'una mala actitud.

Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç i l'Ajuntament de l'Arboç

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat