banner est whatsapp

L´Arboç farà una nova formació gratuïta de carretoner aquest febrer i una altra prevista pel març

L'Arboç, 28/01/2021 10:27:24

Degut a la suspensió de les formacions amb motiu de la crisi sanitària per la Covid-19, tindran prioritat les persones apuntades que no van poder realitzar la formació el passat any 2020


El SOM, el Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç, realitzarà un nou curs de carretoner del dia 8 al 12 d'aquest pròxim mes de febrer. A causa de l'alta demanda detectada pel curs que es realitza aquest febrer, el SOM l'Arboç ja treballa per poder oferir noves places per un pròxim curs de carretoner que es farà el mes de març, i del que pròximament s'informarà.

La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils, transpalet elèctric, radiofreqüència i Picking, té 28 hores de durada amb 20 hores lectives que es realitzaran a l'Auditori Municipal, a més de 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal. Aquest curs va dirigit a persones empadronades a l'Arboç, majors de 18 anys i que prioritàriament estiguin a l'atur.

Tindrà una capacitat per a 15 persones, i després de l'alta demanda detectada per a poder realitzar-lo, les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Tothom que estigui interessat ha d'inscriure's presencialment a l'Oficina d'Ocupació de l'Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI, el full d'inscripció a l'atur i el volant d'empadronament. Pròximament l'ajuntament informarà de les dates d'obertura de les inscripcions.

Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç a través del Pla de Barris.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat