banner est whatsapp

L´Arboį instalˇla cāmeres de trānsit al pas de vianants de l´N-340 amb l´avinguda dels Herois

L'Arboç, 22/01/2021 10:30:38

Les cāmeres, dotades amb un sistema d´infrarojos que permet capturar les matrícules les 24 hores del dia, enregistrarā les imatges dels vehicles que saltin el semāfor en posiciķ vermella


L'Ajuntament de l'Arboç ha instal·lat càmeres "foto-vermelles" al semàfor del pas de vianants que creua l'N340, a l'alçada de l'avinguda dels Herois de 1808 al seu pas per la nostra Vila. De moment el sistema encara no està actiu.

L'Ajuntament vol desmentir els rumors que s'han estès sobre que es tracta d'un radar. No és un radar, és una càmera foto-vermella que es dispara si algun conductor es passa el semàfor en vermell.

Les càmeres, dotades amb un sistema d'infrarojos que permet capturar les matrícules les 24 hores del dia, enregistrarà les imatges dels vehicles que saltin el semàfor en posició vermella. També són essencials en el cas d'un atropellament i que el vehicle es doni a la fuga.

Des del consistori informen que les càmeres estaran degudament senyalitzades per dissuadir als conductors de cometre cap infracció. A més, cal recordar l'alt volum de trànsit diari que suporta aquesta via al seu pas per la vila. Aquesta actuació vol donar resposta a les demandes veïnals per tal d'augmentar la seguretat viària i evitar accidents.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Uniķ europea VAGUERIA PENEDES Diputaciķ Tarragona GenCat