banner est whatsapp

La policia de l´Arboç denuncia a 4 persones per infringir el toc de queda i no dur mascareta al carrer durant les festes de Nadal

L'Arboç, 18/01/2021 10:21:45

Una d´elles ha derivat en infracció per desobediència i negativa a identificar-se


La Policia Local de l'Arboç segueix sancionant a les persones que posen en perill a la resta de la comunitat incomplint la normativa vigent per lluitar contra la propagació de la Covid-19. Durant les festes de Nadal han denunciat a 4 persones que circulaven per la via pública sense justificació infringint el toc de queda i anar sense mascareta. A una d'aquestes persones se li va imposar una infracció per desobediència i negativa a identificar-se d'acord amb la llei 4/2015 de la Llei de Seguretat Ciutadana.

L'Ajuntament de l'Arboç ha agraït la important tasca que ha fet i s'està fent des de la Policia Local vetllant per la seguretat de tots i fa una crida a la responsabilitat de tots els arbocencs i arbocenques davant la greu situació sanitària que estem vivint aquest mes de gener amb un augment de casos molt remarcable a tota la nostra comarca. Des del consistori demanen un cop més la col·laboració de tothom i el compliment escrupolós de les normatives sanitàries vigents per evitar contagis.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat