banner est whatsapp

Enllestides les obres de reparació i millora del Poliesportiu Municipal de l´Arboç

L'Arboç, 23/12/2020 10:11:33

S´han refet els terres de les terrasses que produïen filtracions d´aigua a la zona dels vestuaris i passadissos d´entrada. També s´ha substituït la vidriera exterior per una de nova


L'Ajuntament de l'Arboç ha completat les esperades obres de reparació i millora al Poliesportiu Municipal. Concretament s'ha procedit a la substitució del celràs i impermeabilització del terra de les terrasses de la zona dels vestuaris i del bar que degut al mal estat produïen filtracions d'aigua de la pluja.

Aquestes filtracions causaven inundacions als vestuaris i havien malmès el sostre interior i les parets provocant desperfectes i una falta de salubritat. A més, aprofitant l'actuació en aquesta zona també s'ha procedit a la substitució de les lluernes en mal estat.

Un cop arreglada la part exterior, es va procedir a la substitució del celràs i finalment s'ha pintat tota l'estructura, el celràs i les parets.

Aquestes obres formen part d'una actuació de millora que es va iniciar a finals de l'any passat. En una primera fase d'aquesta actuació, es va procedir a realitzar el canvi de la vidriera i l'estructura d'alumini de la graderia exterior. L'actuació ha tingut un cost total de 29.164,64€ ,i ha estat subvencionada en un 95% per la Diputació de Tarragona i la resta per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat