banner est whatsapp

Un incendi calcina una nau d´una empresa de reciclatge al polígon industrial de l´Arboç

L'Arboç, 21/12/2020 10:15:38

23 dotacions dels Bombers van treballat en el foc, declarat la matinada de dissabte, i que per sort no va deixar cap ferit


La matinada del dissabte 19 de desembre un incendi va destruir gairebé la totalitat d'una nau d'una empresa dedicada al tractament i reciclatge de residus, Catalana de Residus SL, situada al polígon industrial 'El Foix' de l'Arboç.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l'avís del foc es va rebre les 03.39h, activant inicialment fins a 23 dotacions terrestres. Els efectius es van concentrar per tal d'evitar que les flames afectessin les oficines de l'empresa i que també es propaguessin a una segona construcció annexa, propietat de la mateixa empresa. La nau, d'uns 450 m² i situada al del carrer Tallers, núm. 10, del polígon del Foix, estava tancada quan s'ha declarat l'incendi i no hi havia cap treballador a dins.

L'incendi es va poder controlar a les 07.40h i no va deixar cap persona ferida. Diverses dotacions de Bombers van continuar remullant la zona fins al migdia, en els punts calents fins a l'extinció total del foc.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat