banner est whatsapp

Aquests són els dies, els horaris i els punts de recollida de les Arbocetes

L'Arboç, 15/12/2020 12:22:35

Es començaran a entregar a partir de demà dimecres 16 i fins al dissabte 19 de desembre. L´Ajuntament de l´Arboç endega la campanya "El nostre comerç, el millor regal"


Per saber quantes Arbocetes pertoquen a cada família depenent del número de membres fes clic a l'enllaç: http://www.arbocenc.org/galeria/g5122587406096.jpg
 
Per conèixer els dies, horaris i llocs de recollida de les arbocetes fes clic a l'enllaç: http://www.arbocenc.org/galeria/g51225188896096.jpg
 
Us recordem que l'Ajuntament de l'Arboç endega demà dimecres 16 de desembre una nova campanya comercial amb l'eslògan "El nostre comerç, el millor regal", amb l'objectiu d'ajudar de forma directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins al 15 de febrer de 2021. Injectarà 75.000 € en vals de compra en "Arbocetes", la nova moneda local que ha creat l'Ajuntament i que serà vàlida durant el temps que duri la campanya, del 19 de desembre al 15 de febrer, en els comerços que hi participen.

L'Ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en Arbocetes per valor de 20€ a 60€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Hi ha 3 tipus de vals d'Arbocetes, tots de 5€ segons la tipologia de servei: alimentació, salut i estètica i comerç al detall.

Per aconseguir les Arbocetes un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals a la Casa de Cultura o al Poliesportiu Municipal, segons consta al llistat de carrers, amb el DNI, NIE o Passaport. Igualment, tothom que ho desitgi podrà sol.licitar les seves ARBOCETES fent una instància a través de la Seu Electrònica https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0, i les rebrà per correu electrònic.

Per la seva banda, els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l'Ajuntament on s'informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten Arbocetes d'una de les 3 tipologies. Al web www.arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços participants. És important remarcar que el fet de participar en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç. I l'Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

Els comerços que hi vulguin prendre part, només cal que es baixin l'APP que es diu "L'Arboç de Butxaca" i es donin d'alta fins el dimecres 8 de gener de 2021.
 
La recollida es farà de manera esglaonada per evitar aglomeracions de persones.
 
Aquest Nadal “El nostre comerç, el millor regal”

 

Font: Redacció

Nombre d'arbocetes per unitat familiar
Dies, horaris i lloc de recollida
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat