banner est whatsapp

Ampliació i millora de les instal·lacions del gimnàs municipal de l´Arboç

L'Arboç, 09/12/2020 10:22:15

L´Ajuntament ha ampliat la sala fitness en 115 m2, ha millorat la ventilació de la sala d´activitats dirigides i adquirit nou material entre d´altres millores


L'Ajuntament de l'Arboç ha efectuat unes obres de millora a les instal·lacions del gimnàs municipal. Concretament, s'ha ampliat en 115 m2 la sala de fitness per augmentar la comoditat dels usuaris i espaiar les diferents màquines i s'han canviat els revestiments de les parets per augmentar la funcionalitat de la sala. L'ampliació s'ha realitzat cobrint el pati que hi havia a sobre els vestuaris. També s'ha realitzat la instal·lació d'un nou sistema de ventilació de la sala d'activitats dirigides, millora de l'aïllament tèrmic de les canonades i substitució de l'aportació d'aire actual per una canonada de més capacitat.

A més, a la part del solàrium exterior també s'ha construït un cobert per a l'emmagatzematge d'estris i s'ha desplaçat la dutxa a l'extrem oposat de la terrassa. L'Ajuntament també ha comprat material divers per tal que els usuaris puguin utilitzar-lo en els seus entrenaments, com una caixa biomètrica de fitness o barres i discos olímpics.

Tot i que l'actuació encara no s'ha acabat, les millores realitzades ja estan acabades i plenament operatives. El cost total d'aquestes obres és de 96.195,65€ (Iva inclòs) i està subvencionada en 80.000€ per la Diputació de Tarragona. La resta, 16.195€ l'assumeix l'Ajuntament. I la compra de material l'ha fet l'empresa adjudicatària de l'obra.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat