banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç instal·la senyals informatius en els edificis més emblemàtics de la Vila

L'Arboç, 04/12/2020 10:14:28

S´han col·locat plaques amb un codi QR que dirigeix al web turístic municipal www.larbocturistic.cat, on hi ha informació detallada de 13 edificis rellevants de la Vila


L'Arboç acaba d'estrenar uns nous senyals turístics en alguns dels edificis més emblemàtics de la Vila. Des del consistori destaquen que és un pas més en la millora de la competitivitat i de la qualitat de la vila de l'Arboç com a destinació turística patrimonial i cultural, una estratègia iniciada el 2019 amb la renovació dels panells turístics presents en cinc punts del municipi.

Aquesta vegada s'ha volgut incidir en la senyalització informativa de 13 dels edificis més rellevants de la vila. Els senyals instal·lats són de policarbonat ultra resistent de darrera generació, i estan col·locats a la via pública per tal de no tenir afectació sobre els edificis catalogats. Aquests ofereixen el nom de l'edifici, l'any de construcció, i també incorporen un codi QR que dirigeix a l'interessat al web de turisme de l'Ajuntament de l'Arboç http://www.larbocturistic.cat, un espai on es pot trobar informació detallada sobre tots els aspectes turístics i comercials de la nostra vila.

Els criteris tècnics que s'han seguit per escollir els noms dels edificis ha estat utilitzant els noms que consten a les fitxes de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de l'any 1983 i a les fitxes del Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal, aprovades en Ple Municipal.

La senyalització de diversos edificis catalogats del municipi de l'Arboç és una actuació impulsada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç, que s'ha finançat amb fons propis i fons procedents de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual l'Arboç n'és beneficiari.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat