banner est whatsapp

L´Arboç suspèn la 809a edició de la Fira de Santa Llúcia a causa de la Covid-19

L'Arboç, 30/11/2020 10:52:36

Havia de celebrar-se el cap de setmana del 12 i 13 de desembre


La 809a edició de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, ha estat oficialment suspesa per l'Ajuntament de l'Arboç en compliment de les restriccions sanitàries actuals i no poder garantir la seguretat del públic assistent en cas d'aglomeracions. La Fira de Santa Llúcia s'havia de celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

La Fira de Santa Llúcia ha congregat cada any milers de persones a l'Arboç en un ambient prenadalenc que donava el tret de sortida de Nadal a la nostra vila. A més, gairebé un miler de puntaires també hi prenien part anualment en una plantada i exhibició d'aquest art que se celebrava des de feia més de 25 anys. I des de fa 10 anys, també es duia a terme el Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Malgrat la suspensió de l'edició d'enguany, la continuïtat de la fira i el concurs de punta al coixí no perilla.

La darrera vegada que es va suspendre la Fira de Santa Llúcia va ser durant la Guerra Civil i des d'aleshores, s'havia celebrat incondicionalment malgrat tenir èpoques d'alts i baixos.

Des del Consistori ja estan treballant per poder tornar a celebrar l'edició de 2021 amb més força que mai.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat