banner est whatsapp

L´Arboç commemorarà en format virtual el Dia Mundial contra la violència envers les dones 2020

L'Arboç, 24/11/2020 10:24:40

L´Ajuntament de l´Arboç difondrà un vídeo a les xarxes socials on 5 arbocencs llegiran diferents fragments de novel·les on es reflecteix el maltractament vers la dona. Ràdio l´Arboç també emetrà l´àudio diverses vegades durant la programació de la jornada


La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Arboç celebrarà d'una manera virtual demà dimecres 25N, Dia Mundial contra la Violència de Gènere, amb l'enregistrament d'un video on 5 homes arbocencs, representants de la societat arbocenca, i Montserrat Pérez, Regidora d'Igualtat, faran la lectura de varis fragments de novel.les on es reflecteix el maltractament vers la dona.

L´Ajuntament de l´Arboç difondrà un vídeo a les diferents xarxes socials i Ràdio l´Arboç emetrà l´àudio diverses vegades durant la programació de tota la jornada i als serveis informatius de les 10:00, 14:00, 18:00 i 21:00.

Montserrat Pérez, Regidora d'Igualtat de l'Ajuntament ha recordat que "durant la pandèmia i el confinament, moltes dones han hagut de conviure amb els seus maltractadors. Per això enguany, cal visibilitzar, denunciar i combatre aquesta xacra amb més força que mai".

A més, també es farà la lectura virtual d'un manifest que llegirà l'arbocenca Maria José Jara González, Vicepresidenta del Club Bàsquet l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat