banner est whatsapp

L´Arboç impulsa una enquesta entre els joves per a crear el nou Pla Local de Joventut 2021-2023

L'Arboç, 23/11/2020 13:02:39

Aquesta és oberta a tots els joves del municipi entre els 12 i els 26 anys, i es pot respondre a través del web municipal www.arbocencopina.cat a partir demà dimarts 24 de novembre i fins al dia 14 de desembre. Respondre l´enquesta tindrà premi.


La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de la Regidoria de Participació Ciutadana, impulsa una enquesta ciutadana adreçada als joves del municipi amb l'objectiu de nodrir el nou Pla Local de Joventut 2021-2023 amb les seves aportacions, el seu punt de vista sobre les necessitats i la realitat del col·lectiu juvenil a la Vila.

L'enquesta és oberta a tots els joves de l'Arboç d'entre 12 i 26 anys i es podrà respondre a partir demà dimarts 24 de novembre i fins al dia 14 de desembre a través del web municipal www.arbocencopina.cat. El qüestionari consta d'un total de 14 preguntes sobre diferents àmbits que abarquen temes com la situació laboral, la participació en activitats juvenils, el PIJ Can Rossell, l'ús dels equipaments municipals, la participació ciutadana o els canals de comunicació habituals. A més, també s'ofereix l'opció d'aportar propostes en àrees com les dels estudis, cultura, esport, oci, mobilitat o salut.

Respondre l'enquesta té premi

Les persones que hi col·laborin no només tindran l'oportunitat de fer arribar al consistori la seva opinió sobre diferents qüestions que afecten i impliquen el jovent local, sinó que també podran entrar en un sorteig de tres mesos d'accés gratuït a les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal - Inacua L'Arboç. Per a participar només hauran de respondre l'enquesta.

A banda d'entrar en el sorteig, totes les persones que contestin l'enquesta gaudiran d'un descompte del 100% en la matrícula d'aquesta mateixa instal·lació esportiva.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat