banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç organitza un Scape Room virtual i gratuït per als joves

L'Arboç, 12/11/2020 10:09:29

Serà el dissabte 28 de novembre a les 7 de la tarda, i s´hi podrà participar en grups de 3 o 4 persones a partir dels 12 anys. El joc està limitat a un màxim de 48 participants, i les inscripcions es poden fer a través del correu e-mail pij@arbocenc.cat


L'Ajuntament de l'Arboç a través de la Regidoria de Joventut organitza un Escape Room gratuït pels joves pel dissabte 28 de novembre a les 7 de la tarda. S'hi podrà participar en grups de 3 o 4 persones a partir dels 12 anys, i cadascun dels membres del grup haurà d'estar connectat a Internet a través d'ordinador o tauleta. Cal destacar que el telèfon mòbil no funciona i no és compatible amb aquest joc, que estarà limitat a un màxim de 48 participants.

Una escape room, sala d'escapament o quart d'escapament, és un joc d'aventura físic i mental que consisteix a tancar a un grup de jugadors en una habitació, en aquesta ocasió virtual, on hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tota mena per anar desenllaçant una història i aconseguir escapar abans que finalitzi el temps disponible (normalment 60 minuts). Cada joc pot estar ambientat en un escenari completament diferent: naus espacials, cases encantades, el despatx d'un investigador, l'escena d'un crim, i una infinitat de temes. Usualment els temes de les endevinalles segueixen la temàtica de la cambra.

A causa de la pandèmia les activitats amb els joves s'han vist molt limitades. Per això, des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç s'ha buscat fer una activitat participativa amb els joves i que els hi pugui ser d'interès, i que a causa de la situació, s'ha optat per aquest format. Tothom que vulgui participar s'ha d'inscriure a través del correu electrònic pij@arbocenc.cat.

Jove, viu experiència una virtual amb els teus amics i ajuda a salvar la Terra!
Apunta't al Fast Pace True Scape Remot!

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat