banner est whatsapp

L´Arboç apuja el barem màxim d´accés un 67% perquè més famílies puguin accedir a bonificacions de l´IBI

L'Arboç, 10/11/2020 18:10:08

Preveu una bonificació del 50% de l’IBI per a famílies nombroses i/o monoparentals que estiguin empadronades al municipi. El termini per sol·licitar-ho serà de l´1 de gener fins al 28 de febrer del pròxim 2021


L'Ajuntament de l'Arboç va aprovar en el darrer Ple Municipal les ordenances fiscals per a l'any 2021 que preveu una bonificació del 50% de l'IBI per a famílies nombroses i/o monoparentals que estiguin empadronades al municipi.

Des del Consistori volen ajudar a les famílies més necessitades en aquests moments tan difícils econòmicament i socialment. Per això s'han apujat els barems màxims per accedir a la bonificació del 50% de l'IBI amb l'objectiu que moltes més famílies se'n puguin beneficiar en el proper exercici 2021.

Les bases amb les condicions per poder accedir a aquesta bonificació es publicaran a la seu electrònica de l'Ajuntament una vegada s'acabi el termini d'exposició pública i s'aprovin definitivament. El termini per sol·licitar-ho serà de l'1 de gener al 28 de febrer de 2021.

L'Ajuntament reconeixerà anualment,aquesta bonificació a totes aquelles famílies que tinguin el títol de família nombrosa emès pel Departament de Benestar de la Generalitat de Catalunya, vigent en la data de la meritació de l'impost, i sempre que els contribuents mantinguin aquesta condició. Les ordenances fiscals pel 2021 es van aprovar el darrer Ple Extraordinari celebrat el 22 d'octubre, amb els vots favorables del Grup Municipal Socialista, les abstencions de la CUP i el CLAM i el vot en contra de JxA.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat