banner est whatsapp

Ja es coneixen els 14 guanyadors dels premis de la campanya comercial de l´Arboç - Compra i guanya!

L'Arboç, 10/11/2020 10:15:38

Impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç, hi han pres part 65 comerços locals que han repartit 25.800 butlletes, gairebé un 30% més que l´any passat


Ja es coneixen els guanyadors d'aquesta edició de la Campanya Comercial "Compra i Guanya" impulsada per l'Ajuntament de l'Arboç. El passat dijous 5 de novembre a les 13:00h es va celebrar el sorteig que va comptar amb la presència del jutge de Pau de l'Arboç, Sr. Ramon Vallverdú, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó. Posteriorment es van fer públics els noms dels guanyadors en el programa de Ràdio l'Arboç de divendres dia 6. Podeu consultar els guanyadors en aquest enllaç o a la Casa de Cultura.

La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç ha impulsat, per setè any consecutiu, la campanya comercial per ajudar a la dinamització del comerç local. Aquest any, a causa de la crisi sanitària motivada per la Covid-19,  la campanya s'ha celebrat durant el mes d'octubre quan normalment té llóc a l'estiu durant el mes de juny.

A més dels premis habituals d'estades i experiències en diferents municipis de Catalunya, com a novetat, en aquesta edició l'Ajuntament de l'Arboç ha aportat 600 € en vals de compra per a realitzar als comerços de l'Arboç, amb l'objectiu de reforçar el comerç de proximitat i les compres a la vila, augmentant significativament el valor dels premis que es podien aconseguir en fer una compra a qualsevol comerç arbocenc. L'import dels premis també ha augmentat arribant fins a un total de 3.574 €.

En total, el teixit comercial arbocenc ha repartit més de 25.000 butlletes entre els seus clients, que han valorat molt positivament la iniciativa, augmentant la participació en gairebé un 30% respecte a l'any passat.

L'Arboç ha participat com a municipi adherit en la 10a Campanya Comercial "Compra i guanya", juntament amb 31 poblacions beneficiàries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Des de l'Ajuntament han valorat molt positivament els resultats i butlletes entregades en aquesta edició de la campanya tot i la crisi econòmica i sanitària per la Covid-19, i ha agraït a tots els comerços de la vila la seva participació.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat