banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç crea un directori local de bars i restaurants per a facilitar el contacte amb els clients

L'Arboç, 06/11/2020 18:23:35

L´objectiu és promoure el menjar per emportar o l´entrega a domicili que ofereixen alguns comerços de restauració de la Vila mentre romanen tancats a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Podeu Consultar-lo a http://www.larbocturistic.cat/restaurants/ca

 


🥤🍴🥡 La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç ha creat i endegat un directori de tots els serveis de restauració de la vila, amb l'objectiu de facilitar el contacte amb els ciutadans i promoure el servei de menjar per emportar o d'entrega a domicili que ofereixen mentre romanen tancats a causa de la pandèmia de la Covid-19.
 
 
El directori, situat al web www.larbocturistic.cat també s'hi pot accedir directament des del home del web municipal www.arbocenc.org, on hi trobareu bars restaurants, restaurants i pastisseries degustació amb els telèfons de contacte i horaris ordenats, i amb simbologia que indica en quins llocs ofereixen menjar per endur o si es reparteix a domicili.
 
Des de l'Ajuntament han fet una crida a tots els serveis de restauració que ofereixin menjar per emportar o entrega a domicili que es posin en contacte amb l'oficina de Turisme a través del telèfon 977167725 o a l'e-mail turisme@arbocenc.cat i els afegiran al directori.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #menjar #comida #takeaway #takeout #takeawayfood #takeoutfood #gastronomia #Catalunya #menjarperemportar #restaurants #restauració #restauración

 




 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat