banner est whatsapp

L´Arboç congela totes les taxes i impostos pel 2021 i anuncia més mesures per a famílies, autònoms i empreses

L'Arboç, 04/11/2020 18:21:33

L´Ajuntament també aplicarà rebaixes d´algunes taxes per a empreses i autònoms afectats per la crisi de la Covid i s´amplia l´accés a bonificacions per a famílies monoparentals o nombroses


L'Ajuntament de l'Arboç va aprovar en el darrer Ple Municipal Extraordinari celebrat de forma telemàtica el dijous 22 d'octubre, les ordenances fiscals per a l'any 2021, que preveu la congelació de totes les taxes i impostos. A més, el consistori estudia diverses mesures de xoc per ajudar als sectors més afectats com les famílies monoparentals i/o nombroses, o la creació de noves campanyes per a revitalitzar el comerç local.

Per als mateixos comerços, l'Ajuntament també estudia la rebaixa o exempció d'algunes taxes de les quals informarà aviat. Pels autònoms es crearà una ajuda similar a la de pagament de rebuts.

Aquests són més beneficis fiscals i mesures de suport que se sumen a altres ajuts ja impulsats pel mateix Ajuntament, com ara la subvenció de taxes de l'any 2020, l'ajut pel pagament de rebuts per autònoms de la Vila o l'ampliació gratuïta de terrasses. L'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, destacava que "en aquests moments de greu afectació social i econòmica del conjunt de la societat i especialment de les famílies, des de l'Ajuntament entenem que hem de ser part de la solució i no posar més entrebancs apujant impostos".

Amb aquest ja són 8 els anys sense cap increment d'impostos ni taxes. Des de l'Ajuntament valoren aquest esforç municipal per ajudar a les famílies i empreses en aquests moments. Les ordenances fiscals pel 2021 es van aprovar amb els vots favorables del Grup Municipal Socialista, les abstencions de la CUP i CLAM, i el vot en contra de Junts per l'Arboç.

Foto: Captura del ple telemàtic del 22 d'octubre emés en directe per YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=e5lACPuf94w

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat