banner est whatsapp

L´Arboç organitza dos tallers virtuals per a joves sobre apps mòbils i certificat digital

L'Arboç, 29/10/2020 18:11:21

Les inscripcions es poden fer per email a: pij@arbocenc.cat des d´avui 29 d´octubre fins al 5 de novembre. Les places són limitades


La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Arboç, conjuntament amb l'Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès, organitzen dos tallers virtuals gratuïts per a joves per tal de treure el màxim de profit del món digital.

El taller "Apps imprescindibles pel teu mòbil Android" es realitzarà el dilluns 9 de novembre de 17h a 20h i està dirigit a joves a partir dels 12 anys. En aquest taller es pretén ensenyar als joves a utilitzar aquelles apps que els poden ajudar a buscar informacions, retocs de fotografies, o per a escoltar música.

El taller sobre el certificat digital es realitzarà el dilluns 16 de novembre de 17h a 20h, i està dirigit a joves dels 18 als 29 anys. En aquest taller s'ensenyaran els diferents certificats digitals que existeixen i els passos a seguir per fer-ne un. El certificat digital ja és imprescindible actualment per poder realitzar tràmits a les seus electròniques de les administracions.

Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l'adreça pij@arbocenc.cat, des d'avui dijous 29 d'octubre i fins al dijous 5 de novembre. Les places són limitades.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat