banner est whatsapp

L´Arboç imparteix la formació per a tècnics/es de la Xarxa d´Ocupació del Baix Penedès

L'Arboç, 28/10/2020 19:38:22

L´objectiu és el de millorar els seus coneixements, competències i habilitats i que tot plegat s´acabi traslladant en una millora del servei prestat, també en termes d´eficàcia


En el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022, el Programa de joves innovadors i experimentals 2019 desenvolupa una de les seves línies estratègiques creant el projecte Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, millorant d'aquesta manera la coordinació de tots els agents que intervenen en matèria d'ocupació al territori.

Dintre d'aquest projecte es realitza la "FORMACIÓ DE SUPORT EN MATÈRIA D'ORIENTACIÓ ALS TÈCNICS/QUES DELS SERVEIS D'OCUPACIÓ DE LA COMARCA", amb l'objectiu de millorar els seus coneixements, competències i habilitats i que tot plegat s'acabi traslladant en una millora del servei prestat, també en termes d'eficàcia.

Es tracta de procedir a la cerca de bones pràctiques en matèria d'orientació per dissenyar una metodologia innovadora d'orientació,  i finalment, procedint a la capacitació de les persones encarregades de l'orientació en el marc del projecte per tal de millorar els seus coneixements, competències i habilitats.

El temps total de formació és de  15 hores, distribuint-se amb tres sessions telemàtiques de 5 hores cada sessió. La formació s'ha dut a terme els dies 23 i 26 d'octubre, i la darrera sessió tindrà lloc el proper 6 de novembre de 2020.

Coneixements assolits:

- Aportar el coneixement necessari en matèria d'ocupació.

- Potenciar l'autoconeixement i autoestima com a pilars de l'èxit.

- Conèixer estratègies de motivació i automotivació.

- Desenvolupar tècniques que facilitin el desenvolupament de les persones usuàries del servei.

- Entrenar habilitats que repercuteixin amb el desenvolupament personal i professional de les persones que assisteixen a les sessions.

- Portar a l'acció tots els coneixements impartits, avaluant l'impacte real en el lloc de treball.

Des de la regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de l'Arboç han destacat la importància de compartir i optimitzar recursos i esforços en matèries tan importants com l'ocupació amb els altres municipis de la comarca.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat