banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç habilita una nau per a fer vacunacions i proves mèdiques

L'Arboç, 22/10/2020 18:35:08

S´ha signat un conveni amb els supermercats SPAR per a la cessió gratuïta d´una nau per aquesta finalitat. La nostra vila té un dels índex de rebrot més elevats de la demarcació


L'Ajuntament de l'Arboç acaba de signar un conveni amb els supermercats SPAR per a la cessió d'una nau industrial que actualment estava en desús, i que des d'avui dijous ja s'utilitza com a espai per a vacunacions i proves mèdiques.

Aquest espai es troba molt proper al CAP de l'Arboç, facilitant així la tasca als professionals de la salut. L'Ajuntament ha dut a terme una recerca d'espais per tal d'ajudar al Departament de Salut a buscar una alternativa per a la vacunació gripal i de les proves PCR durant aquest hivern.

Es tracta d'una mesura excepcional amb l'objectiu de millorar el circuit de les vacunacions i evitar que es puguin produir aglomeracions de persones, tenint en compte que és el CAP el responsable de la vacunació de la campanya de la grip.

Tal com ha recordat l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, "ens trobem davant d'un escenari on és primordial evitar la propagació del virus de la COVID-19 i per això fem una crida a la responsabilitat de tothom."

L'Ajuntament de l'Arboç ha agraït a supermercats SPAR la cessió gratuïta de la nau i la gran predisposició i col·laboració que han mostrat en tot moment. Per la seva banda, l'Ajuntament ha aportat recursos per a l'adequació de l'espai, i el Consorci Sanitari de Santa Tecla hi aporta els professionals i s'encarregarà de la neteja i desinfecció de l'espai.

L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat a tota la població davant l'augment de casos positius detectats la darrera setmana a l'Arboç i demana a tothom que minimitzi tot contacte social que no sigui estrictament necessari, no es facin festes ni trobades familiars ni, encara menys, amb amics. Es recorda que l'ús de la mascareta és obligatori per a tothom i que es sancionarà a qui no la dugui o no la porti correctament colocada.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat