banner est whatsapp

13 sancions a l´Arboç per no dur mascareta i no respectar el límit de reunió de 6 persones

L'Arboç, 20/10/2020 20:07:46

Al treballador d´un comerç per negar-se a dur mascareta i a dotze joves que estaven fent una botellada sense cap mesura de protecció ni distanciament, a més de superar el límit màxim de reunió permés de 6 persones


El passat diumenge 18 d'octubre, sobre 2/4 de 9 de la nit, la Policia Local de l'Arboç va denunciar a dotze joves que estaven fent una botellada al Carrer Rafael de Casanova. La patrulla dels locals va detectar un grup de dotze joves que estaven fent molt de xivarri i bevent sense mascareta, a més de superar el límit màxim de reunió de 6 persones. La policia arbocenca va denunciar-los per infringir la Resolució del Departament de Salut, ja que no portaven mascareta i era un grup superior a sis persones.

El dissabte 17 d'octubre els locals també van denunciar a un treballador d'un comerç per negar-se a porta la mascareta.

Novament, l'Ajuntament ha fet una crida a la responsabilitat a tota la població davant l'augment de casos positius detectats la darrera setmana a l'Arboç i demana a tots els vilatans i vilatanes que minimitzi el contacte social que no sigui estrictament necessari, no es facin festes ni trobades familiars ni, encara menys, amb amics, i es recorda que l'ús de la mascareta és obligatori per a tothom, i que se sancionarà a qui no la dugui o no la porti correctament col·locada.

La Policia Local de l'Arboç continuarà vetllant perquè es compleixin les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat