banner est whatsapp

4 detinguts a l´Arboç per robatoris arreu de Catalunya

L'Arboç, 16/10/2020 10:03:44

La policia local ha aturat el vehicle a la carretera N-340 amb els individus al seu interior


La Policia Local de l'Arboç ha detingut a quatre persones com a presumptes autores de diversos robatoris arreu de Catalunya. Els agents han rebut una trucada alertant que tres individus havien robat una bossa de mà amb diversos efectes de valor, una quantitat considerable d'efectiu i, fugint del lloc del furt amb el seu cotxe vehicle.

Després de l'avís, la policia arbocenca han pogut aturar el vehicle a l'N-340 amb els quatre individus al seu interior. Els agents han inspeccionat el vehicle i han localitzat diversos objectes de valor, presumptament robats, entre ells quatre telèfons mòbils. Per aquest motiu, s'ha procedit a la detenció dels quatre ocupants.

Minuts més tard, els agents han vist a quatre individus amb una actitud sospitosa i han inspeccionat la zona, en la qual han intervingut una quantitat important de diners en efectiu amagada al carrer. Aquestes persones, suposadament, buscaven als detinguts. Finalment han estat traslladats a dependències policials a efectes d'identificació.

La investigació continua oberta, ja que les persones podrien estar vinculades a una organització criminal. Els Mossos d'Esquadra també s'han personat al lloc dels fets. La Policia Local de l'Arboç ha volut agrair la col·laboració ciutadana.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat