banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç necessita incorporar 3 persones. Un bidell i dos auxiliars administratius

L'Arboç, 06/10/2020 13:39:59

Tothom que hi estigui interessat ha de presentar la corresponent sol·licitud al Registre d´Entrada de l´Ajuntament, sigui presencialment o via seu electrònica (https://arbocenc.eadministracio.cat) amb termini fins aquest divendres 9 d´octubre a les 13:00h.


L'Ajuntament de l'Arboç, en el marc del programa de reactivació ocupacional vinculat a les subvencions de la Diputació de Tarragona per la realització d'accions que fomentin la reactivació ocupacional del Baix Penedès, necessita incorporar personal administratiu i de manteniment.

Ha d'incorporar un bidell i 2 auxiliars administratius/ves.

En el cas del bidell, és indispensable disposar del títol de Graduat en ESO o equivalent i estar inscrit com a demandant d'ocupació, en situació de no ocupat al SOC. També es valorarà l'experiència laboral en lloc similar. S'ofereix un contracte temporal de 9 mesos de duració.

Pel que fa als llocs de treball d'auxiliar administratiu, és indispensable disposar del títol de Graduat en ESO o equivalent, certificat de Nivell C de Català, i estar inscrit com a demandant d'ocupació, en situació de no ocupat al SOC. A més, es valorarà la formació relacionada amb el lloc de treball i l'experiència laboral en lloc similar. S'ofereix un contracte temporal de 6/9 mesos de duració.

Totes les persones que estiguin interessades i que compleixin tots els requisits exigits han de presentar la corresponent sol·licitud al Registre d'Entrada de l'Ajuntament, sigui presencialment o via seu electrònica (https://arbocenc.eadministracio.cat), juntament amb la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI o, si s'escau, passaport.

- Fotocòpia del Títol de la formació requerida o superior.

- Curriculum vitae de l'aspirant.

- Certificat de nivell de català (en el cas de les places d'auxiliar).

- Informe de Vida Laboral (actualitzat, no vàlids els emesos amb anterioritat a Juliol 2020).

- Còpia targeta DARDO (Document d'alta i renovació de la demanda d'ocupació).

El termini de presentació de sol·licituds és fins aquest proper divendres 9 d'octubre a les 13:00 h.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat