banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç suspèn la 8a edició de l´Enramada

L'Arboç, 06/10/2020 10:33:22

S´hauria d´haver celebrat a finals d´aquest mes d´octubre. L´alt risc de contagi de Covid-19 i les normatives de Sanitat així ho aconsellen


Seguint les recomanacions del Departament de Sanitat de la Generalitat, l'Ajuntament de l'Arboç ha decidit suspendre oficialment la 8a Mostra de l'Enramada de l'Arboç, prevista per a finals d'aquest mes d'octubre. Des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica han informat que la persistència de la pandèmia de Covid-19, la previsió d'una segona onada que cal evitar, la més que probable aglomeració de persones durant la Mostra, sumades a la impossibilitat de garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries per evitar contagis, han fet prendre la decisió.

Des de l'Ajuntament ho han valorat molt abans de prendre cap decisió. Cal recordar que l'edició de 2019 de l'Enramada de l'Arboç va batre tots els rècords, amb una participació massiva de públic que va poder gaudir d'un cartell amb cuiners de primera fila i amb els forns i cellers més punters del Penedès.

Amb un post a les diverses xarxes socials, l'Ajuntament de l'Arboç ha agraït públicament el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d'una manera o l'altra amb l'èxit de l'Enramada aquests últims anys. Per això, tot i suspendre l'edició d'enguany, s'espera poder celebrar la pròxima edició amb més força i participació que mai.

En aquests moments d'alt risc al nostre territori, des de l'Ajuntament demanen a tothom molta prudència i responsabilitat.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat