banner est whatsapp

L´Arboç farà una enquesta als comerços per conèixer el seu interès en una plataforma local de venda online

L'Arboç, 29/09/2020 20:17:11

L´Ajuntament vol conèixer les necessitats i demandes del teixit comercial de la vila, així com la seva predisposició i interès a participar en aquest projecte


Per continuar donant suport als establiments del municipi en l'actual situació de pandèmia de Covid-19, l'Ajuntament de l'Arboç vol posar en marxa una plataforma e-commerce que contingui tota la informació sobre els comerços i serveis del poble, i alhora, els doni la possibilitat de vendre els seus productes en línia.

L'objectiu és que el nou espai sigui una eina per promoure els productes i serveis locals a través de les noves tecnologies, ja que arran la situació sanitària generada per la Covid-19, les compres per Internet han augmentat notablement. Per tal de dissenyar una plataforma que s'adapti plenament a les necessitats dels comerços i serveis del poble, el consistori ha habilitat una enquesta virtual que vol recollir les aportacions, consideracions i opinions dels comerciants i botiguers.

L'enquesta es podrà respondre a través del web arbocencopina.cat entre els dies 1 i 19 d'octubre (ambdós inclosos) i s'adreça als establiments comercials i de serveis de l'Arboç. També es podrà complimentar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i a l'Oficina de Turisme de la Casa de Cultura durant el mateix període de temps. A fi que els resultats de la consulta siguin representatius i rigorosos, caldrà acreditar-se abans de contestar per mitjà d'un codi numèric que cada establiment rebrà al seu domicili durant els pròxims dies.

Des de l'Ajuntament conviden i animen a tots els botiguers, comerciants i restauradors del poble a participar en l'enquesta i ajudar així a dissenyar i crear una plataforma que doni resposta a les seves necessitats.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat