banner est whatsapp

Aquest dijous 1 d´octubre comença a l´Arboç la campanya comercial Barris Antics, Compra i Guanya!

L'Arboç, 29/09/2020 10:14:25

Com a novetat en aquesta edició, l´Ajuntament de l´Arboç aporta 600€ en premis de vals de compra al comerços locals


Aquest dijous 1 d'octubre comença a l'Arboç la nova campanya "Barris Antics, Compra i Guanya!, de suport al petit comerç i de promoció territorial, organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes", i que enguany, a causa de la pandèmia de la Covid-19 es trasllada a la tardor.

Com a novetat, en aquesta nova edició, a més dels premis habituals d'estades i experiències en diferents pobles de Catalunya, l'Ajuntament de l'Arboç aportarà 600€ en vals de compra per a realitzar als comerços locals, amb l'objectiu de reforçar el comerç de proximitat i les compres a la vila, i augmentant significativament el valor dels premis que es poden aconseguir en fer una compra a qualsevol comerç de l'Arboç.

Aquest any, més que mai, els objectius de la campanya són vitals: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Per això, a més de traslladar-la a la tardor, altres mesures excepcionals per a l'edició del 2020 seran: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs i l'àmbit de la campanya s'ampliarà a tot el municipi. Per això enguany la campanya s'anomenarà COMPRA I GUANYA.

La campanya constarà de dues fases:

1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç.- Durant tot el mes d'octubre, les persones que comprin a les botigues adherides de la Vila, per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d'estades i experiències a gaudir en els 31 municipis organitzadors (turisme local).

2.- PREMIS. Dinamització territorial. Coneixement dels territoris- Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 31 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l'entorn natural, tastos, nits d'hotel, entre moltíssimes activitats.

L'ajornament de la campanya COMPRA I GUANYA pretén reforçar aquest suport amb una nova acció que se suma a les aprovades aquests dies, incentivant les compres a la tardor, entremig de la campanya d'estiu i la campanya de Nadal. La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions. Enguany hi participen 15 municipis de Barcelona, 8 de Tarragona, 7 de Lleida i 1 de Girona

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat