banner est whatsapp

Nova línia de subvencions de l´Ajuntament de l´Arboç per a la contractació de treballadors a l´atur

L'Arboç, 25/09/2020 20:25:43

El període per sol·licitar-ho s´iniciarà a partir del pròxim dilluns 28 de setembre i fins al 14 d´octubre, i es podrà fer a través de la Seu Electrònica o amb cita prèvia


L'Ajuntament de l'Arboç continua, per quart any consecutiu, amb la línia de subvencions per ajudar a les empreses que durant l'any 2019 hagin realitzat contractacions de treballadors/es empadronats al municipi que es trobaven en situació d'atur.

El pròxim dilluns 28 de setembre s'obre el termini per a sol·licitar aquestes ajudes públiques, donant continuïtat a la línia de subvencions públiques anuals per al foment de l'ocupació i la consolidació del teixit empresarial i comercial de l'Arboç. La data límit és el 14 d'octubre, i es podrà fer a través de la Seu Electrònica https://arbocenc.eadministracio.cat/ i presencialment amb cita prèvia.

Un dels objectius d'aquestes ajudes és el de fomentar l'estabilitat laboral, per això es bonificarà amb 1.000 € per contracte indefinit. L'Ajuntament de l'Arboç hi dedicarà un màxim de 47.000 €. Podran ser beneficiàries de les subvencions els empresaris i empresàries, siguin persones físiques o jurídiques, radicats al terme municipal, pel que fa al seu domicili social o bé que disposin d'una unitat o unitats de producció a la vila.

L'ajuntament subvencionarà els contractes laborals realitzats dins del període comprès des de l'1 de gener fins al 31 de desembre del mateix any. Els contractes de treball poden ser indefinits, a temps parcial de durada determinada o qualsevol altra modalitat en què es contracti a persones que estiguin inscrites a l'atur a través dels Organismes corresponents. L'import de cada subvenció variarà en funció del tipus de contracte i les hores per les quals es contracti i tindrà bonificacions quan les persones contractades siguin joves menors de 30 anys, pertanyin a algun dels col·lectius de persones amb discapacitat (mínim un 33%), o siguin majors de 55 anys o dones.

Els barems es poden consultar al següent enllaç: https://arbocenc.eadministracio.cat/transparency/


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat