banner est whatsapp

Tres ferits a l´Arboç en un nou accident de trànsit a l´N-340 amb 5 vehicles implicats

L'Arboç, 24/09/2020 19:07:24

S´han vist implicats cinc vehicles, i ha succeït avui dijous poc després de tres quarts de dotze del migdia. El SEM ha traslladat els ferits a l´Hospital del Vendrell


Tres persones han resultat ferides de diferent consideració avui dijous 24 de setembre en un nou accident de trànsit ocorregut cap a les dotze del migdia a l'N-340 al seu pas per l'Arboç, concretament a les 11:48 i al punt quilomètric 1.202 en direcció al Vendrell.

En un primer moment tan sols han xocat dos cotxes, però la topada ha provocat un efecte en cadena i tres vehicles més han acabat xocant contra els primers. Es tracta de quatre turismes i una furgoneta. A causa de l'accident tres persones han resultat ferides de caràcter menys greu.

Hi han acudit patrulles de la Policia Local de l'Arboç, Mossos d'Esquadra, els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) i bombers. El trànsit ha quedat afectat mentre es retiraven els vehicles. El SEM ha atès les persones ferides, i finalment tres han estat traslladades a l'Hospital del Vendrell, mentre que una quarta implicada ha rebut l'alta al mateix lloc de l'accident.

A hores d'ara s'investiguen les causes de l'accident, tot i que fonts oficials assenyalen que podria ser degut al fet que un dels conductors implicats podria haver-se adormit i provocat l'accident en cadena.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat