banner est whatsapp

L´arbocenc Jan Bernat Rossell segon al Campionat de Vela de Catalunya

L'Arboç, 16/09/2020 14:00:00

El jove de 15 anys va quedar segon classificat General Masculí en la modalitat Laser 4,7 Memorial Emili Lledó. És el primer arbocenc que guanya un trofeu en una competició de navegació a vela


Foto: Moment d'entrega dels trofeus i podi 4,7 (El Jan és el primer jove a l'esquerra amb samarreta blanca al podi de segon)

El passat cap de setmana dies 11, 12 i 13 de setembre, es va disputar a Arenys de Mar el Campionat de Catalunya de vela, on va participar el jove arbocenc de 15 anys Jan Bernat Rossell, en la modalitat Laser 4,7, una petita embarcació de 4,70 m², molt adequada per als més joves que s'inicien en el món de la navegació a vela. L'esdeveniment estava organitzat pel Club Nàutic d'Arenys de Marc i com a Memorial Emili Lledó.

Ha estat la primera regata important del Jan, amb un vaixell nou i sense haver fet pràcticament entrenaments amb ella. La sort va estar de la seva part, a causa de la desqualificació de la majoria dels participants i també degut a la manca de vent.

Val a dir que en Laser hi ha dues modalitats, l'estàndard i la 4,7. Resulta ser per a la classe estàndard era suficient amb disputar una regata per puntuar i obtenir guanyadors, però per la 4.7 eren necessàries dues regates, que a causa de la manca de vent no es va poder celebrar la segona d'elles. Per aquest motiu la classe estàndard va poder puntuar i donar els trofeus del Campionat de Catalunya de Vela, però els de 4,7 es van atorgar com a Memorial Emili Lledó, per tant sense puntuar ni validar per al campionat.

El Jan, que pertany al Club Nàutic de Comarruga, tornarà a participar aquest cap de setmana en una altra regata, aquesta vegada local i organitzada pel Club Nàutic de Cambrils. Sense dubte tota una promesa de la navegació a vela a la nostra Vila, on li desitgem molta sort i ànims per a seguir competint en aquest bonic esport.

 

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat