banner est whatsapp

Obertes a l´Arboç les inscripcions de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès

L'Arboç, 16/09/2020 11:36:31

Ja està en funcionament la nova pàgina web de l´Aula de Sons, amb tota la informació actualitzada per a iniciar el curs 2020-2021. El termini d´inscripcions és fins al 20 de setembre


Ja són obertes les inscripcions per ser alumne de l'EMMTP, l'Escola de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç, i el termini per tramitar la documentació necessària i apuntar-se és fins al pròxim dia 20 de setembre. Els ensenyaments en instruments i matèries d'aquesta nova temporada són; la gralla i tarota, acordió diatònic, flabiol i tamborí, guitarra, metalls (trombó, fiscorn, tuba i trompeta), violí tradicional, sac de gemecs, piano, timbal i percussió, conjunt de ministrers, grup de gralles, grup d'acordions, grup de tres quartans, tallers per a nadons (fins a 3 anys), sensibilització musical (per a infants fins a 5 anys), i llenguatge musical +20, amb 20 minuts més a les classes d'instrument on el mateix professor farà un reforç de llenguatge musical.

Pel que fa al professorat, estarà format per Edwin Garcia (guitarra), Liliana Galvany (flabiol i tamborí i Grup de tres quartans), Montse Terrades (tallers per nadons, sensibilització, tallers d'experimentació musical, llenguatge musical), Roser Serrano (violí), Xavier Vila (timbal i bateria), Ivó Jordà (gralla, tarota i conjunt de gralles i timbal), i Jordi Martí (acordió).

Les inscripcions i tota la informació sobre els dies i horaris de les classes depenen de l'instrument o la matèria ja es poden trobar al nou web de l'Aula de Sons, l'escola encarregada de gestionar l'equipament municipal de l'Ajuntament de l'Arboç. Per accedir al nou web feu clic a l'enllaç: https://www.auladesons.cat/les-aules/l-escola-municipal-de-musica-tradicional-del-penedes-a-l-arboc, i per fer directament l'inscripció feu clic a l'enllaç: https://www.auladesons.cat/inscripcions/100-inscripcio-a-l-emmtp-a-l-arboc.

L'escola també té un canal a YouTube, on es poden veure diversos vídeos de concerts i formació, també durant l'època de confinament, https://www.youtube.com/channel/UCKeY56uAbchRBNmNB0PalGg

L'escola disposa d'un estricte i segur pla d'organització del curs 2020-2021 en el marc de la pandèmia per la Covid-19 d'acord amb el document INSTRUCCIONS PER AL CURS 2020-2021 DELS CENTRES EDUCATIUS DE CATALUNYA (30 de juny de 2020), EL PLA D'ACTUACIÓ PER AL CURS 2020-2021 PER A CENTRES EDUCATIUS EN EL MARC DE LA PANDÈMIA PER COVID-19 (3 de juliol de 2020), PLANS DE REPRESA DEL SECTOR CULTURAL (17 de juliol de 2020)i FAQS I GUIA PER ELABORAR EL PLA D'ORGANITZACIÓ DELS CENTRES EDUCATIUS PER AL CURS 2020-2021 (9 de juliol de 2020) on s'especifica la realització d'un pla d'organització bàsic provisional on es tinguin present la distribució d'espais, esglaonaments d'entrada i sortida, franges horàries i utilització dels espais del centre.

L'aposta per la qualitat del servei sempre ha estat una de les prioritats de l'Ajuntament de l'Arboç. L'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès està situada el Centre Polivalent de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat