banner est whatsapp

Llaçament d´ampolles contra cotxes policials al parc de Santa Llúcia de l´Arboç

L'Arboç, 15/09/2020 19:02:35

Diversos joves que estaven fent una festa alcohòlica van reaccionar violentament contra l´autoritat que hi va acudir alertada per trucades de queixa dels veïns al 112


Aquest passat cap de setmana la Policia Local de l'Arboç i els Mossos d'Esquadra van denunciar a uns joves que estaven fent una botellada, i que van acabar llençant ampolles de vidre agredint els vehicles policials. La policia local va rebre l'avís per part el telèfon d'emergències 112, que els alertava que diversos veïns havien trucat queixant-se per diversos grups de persones fent un 'botellón' i soroll al parc de Santa Llúcia.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local de l'Arboç. En arribar al parc, diversos individus que estaven a la zona van començar a llençar ampolles de vidre contra els vehicles policials. Per aquest motiu, la policia va identificar diverses persones i les va denunciar per alteració de l'ordre públic i per consum de begudes alcohòliques a la via pública. Dos dels joves van ser denunciats per tinença de drogues.

La Policia Local de l'Arboç ha informat que s'ha obert també una línia d'investigació per determinar si s'inicien diligències penals contra alguns dels individus que van llençar les ampolles, als quals se'ls acusaria d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. Durant aquest cap de setmana la Policia Local de l'Arboç també ha denunciat per la via administrativa a dos conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Font: redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat