banner est whatsapp

Els treballadors de Saint Gobain tallen novament l´N-340 en una setmana decisiva pel futur de la planta Glass

L'Arboç, 14/09/2020 10:39:09

En acabar la manifestació el comitè de treballador i la direcció de l´empresa s´han reunit de forma telemàtica. També s´hi han sumat treballadors de la planta de Bosch a Castellet i la Gornal, amenaçada de tancament


Els treballadors de Saint-Gobain a l'Arboç s'han manifestat per tercer diumenge consecutiu per protestar contra la decisió de la direcció de tancar la divisió Glass i deixar sense feina més de 120 treballadors.
La protesta va començar pocs minuts després de les 18:00 des de la porteria de la fàbrica per dirigir-se cap a carretera N-340, que va estar tallada fins a les 8 del vespre. La protesta ha rebut el suport de familiars, veïns de la zona i d'una àmplia representació de batlles del territori.

Val a dir que a la manifestació també s'hi han sumat treballadors de Bosch a Castellet i la Gornal, amenaçada també de tancament. El comitè d'empresa ha deixat clar que aquesta setmana serà vital i decisiva pel futur de la planta i que els treballadors han d'estar "més units que mai".

Acabada la manifestació, el comitè d'empresa i direcció s'han reunit telemàticament després que aquest diumenge al matí els treballadors de Saint-Gobain desbloquegessin els accessos a les naus d'emmagatzemament que la companyia té al polígon industrial de Bellvei, tancats des de divendres.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat