banner est whatsapp

Els ajuntaments de l´Arboç i Castellet i la Gornal emeten un comunicat conjunt de rebuig al tancament de Bosch

L'Arboç, 09/09/2020 10:29:23

Els dos consistoris es posen a disposició del comitè d´empresa i dels treballadors i fan una crida urgent a totes les administracions perquè intervinguin en el conflicte per buscar solucions per frenar els tancaments d´empreses al territori


L'Ajuntament de Castellet i La Gornal i l'Ajuntament de l'Arboç han fet un comunicat conjunt per mostrar el rebuig i la total disconformitat amb la decisió de tancament de l'empresa Bosch anunciada per la seva direcció aquest passat dilluns 7 de setembre. També incideixen que la fàbrica de Bosch a Castellet i La Gornal ha passat de 1.200 treballadors a 300 en els darrers disset anys.

Els dos consistoris es posen a disposició del Comité d'empresa i dels treballadors i fan una crida urgent a totes les administracions perquè intervinguin en el conflicte i es busquin solucions per frenar aquesta sagnia de tancaments que està afectant al Penedès, un territori que ja compta amb un índex d'atur molt elevat.

També resalten que aquest possible tancament se suma al recent anunci que ha fet la direcció de Saint-Gobain de tancar la planta de Glass de l'Arboç. En total són 420 llocs de treball directes els que es perdran si finalment tanquen aquestes empreses, més els centenars d'indirectes, incidint directa i negativament a l'economia del territori.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat