banner est whatsapp

Arriba un cap de setmana de manifestacions a l´Arboç contra el tancament de Glass Saint Gobain

L'Arboç, 04/09/2020 10:49:02

El comitè de treballadors fan una crida a tot el Penedès per assistir a la manifestació d´aquest diumenge 6 de setembre, per a la defensa dels 122 llocs de treball amenaçats i molts més d´indirectes. Aquesta situació agreujaria encara més les xifres d´atur del Baix Penedès, les més altes de tota Catalunya.


Avui divendres 4 de setembre es faran assemblees informatives per a la plantilla i a les 16.00 hores començarà una nova marxa lenta de vehicles a les rotondes de l'Arboç.

Demà dissabte 5 setembre, de 9 a 12 del matí, es farà un esmorzar davant de les portes de l'empresa.

El diumenge 6 de setembre començarà una vaga indefinida per exigir les inversions necessàries per a la reconstrucció del forn. A les 18.00 hores s'ha convocat una gran manifestació en defensa dels llocs de treball i la continuïtat de l'activitat. El comitè de treballadors fan una crida a tot el Penedès per assistir a la manifestació d´aquest diumenge, per a la defensa dels 122 llocs de treball amenaçats i molts més d'indirectes.

Cal destacar que aquesta situació agreujaria encara més les xifres d'atur del Baix Penedès, les més altes de tota Catalunya. Aquest fet donarà encara més motius per a la mobilització, on es preveu l'assistència de milers de persones que se solidaritzaran amb els treballadors i treballadores de Glass Saing Gobain, i en protesta per la precarietat laboral i la insostenible taxa d'atur a la nostra comarca.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat