banner est whatsapp

Noves millores al Camp de Futbol Municipal de l´Arboç

L'Arboç, 02/09/2020 18:14:21

S´han instal·lat 220 nous seients per augmentar el confort del públic amb els colors groc i negre del club i s´han fet noves les dues banquetes amb 10 seients cadascuna. També s´han realitzat un nou pavimentat, s´han millorat els accessos als vestuaris i s´ha habilitat un espai únic i exclusiu pels jugadors, cos tècnic i àrbitres


L'Ajuntament de l'Arboç ha realitzat noves millores a les instal·lacions esportives municipals del Camp de Futbol Municipal. A la zona de grades s'han instal·lat 220 nous seients per augmentar el confort del públic assistent, amb els típics colors groc i negre club arbocenc, a més de les dues banquetes noves amb 10 seients cadascuna.

També s'han realitzat obres de millora amb un nou pavimentat, s'han millorat els accessos als vestuaris i s'ha habilitat un espai únic i exclusiu pels jugadors, cos tècnic i àrbitres. Aquestes millores se sumen a les obres realitzades ja fa uns mesos, com la substitució de tot el sistema d'il·luminació del camp per llums led, millorant notablement la lluminositat de l'estadi i reduint de forma important el consum d'energia elèctrica.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat