banner est whatsapp

Concert a l’Arboç de 2 Princeses Barbudes

L'Arboç, 17/08/2020 10:11:44

L’acte forma part de la “FML’A Popular”, la Festa Major Popular de l’Arboç, organitzada per 8è any consecutiu per l’Ateneu Arbocenc els propers dies 21,22 i 23 d´agost, al pati del teatre El Centre


El proper diumenge 23 d'agost a 2/4 de 7 de la tarda, el pati del Teatre "El Centre" de l'Arboç acollirà el concert de "2 Princeses Barbudes", un espectacle musical per a tota la família interpretat amb instruments de joguina.

Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música baixeta per a gent baixeta amb instruments 100% de joguina.

L'acte forma part de la "FML'A Popular" la Festa Major Popular de l'Arboç organitzada per 8è any consecutiu per l'Ateneu Arbocenc els dies 21,22 i 23 d'agost al pati de El Centre. Enguany, el programa s'ha adaptat al context de pandèmia i totes les propostes compten amb un pla d'actuació que busca prevenir el contagi de la Covid19. És per això que totes les activitats tenen un aforament limitat, i que cal adquirir les entrades prèviament.

Aquesta activitat té un cost de 5€ per a infants fins a 10 anys i 8€ per a majors de 10 anys. Les entrades es poden adquirir a: https://cutt.ly/fd0IxEZ

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat