banner est whatsapp

Banys nocturns amb música a la piscina d´estiu de l´Arboç

L'Arboç, 11/08/2020 10:22:19

Es farà tots els dijous i diumenges a partir de les 10 fins a la mitjanit. L’aforament serà limitat i es recomana demanar cita prèvia a través de whatsapp al telèfon: 633 936 244


Després de la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa els darrers estius, l'Ajuntament de l'Arboç i l'empresa Inacua l'Arboç, que gestiona les instal·lacions municipals de la piscina, ofereixen per tercer any consecutiu els "Banys Nocturns" a la Piscina d'Estiu de l'Arboç. Enguany a més a més dels dijous, també es farà durant les nits del diumenge durant el mes d'agost. Des de les 10 de la nit i fins a la mitjanit, es podrà prendre un bany acompanyat amb de la música a càrrec del "Xiri l'Arboç". Aquesta activitat té un cost de 2 euros pels nens i nenes a partir de 4 anys o pels adults. A més, el servei de bar de la terrassa fora de la zona de bany, també estarà obert amb entrada lliure.

Els tiquets es podran adquirir a les mateixes instal·lacions, tot i que, a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19, es recomana fer reserva prèvia a través de whatsapp al telèfon: 633 936 244. L'aforament serà limitat i les instal·lacions comptaran amb 2 socorristes per vetllar per la seguretat i compliment de les mesures sanitàries i de seguretat.

Aquesta actuació està prevista dins les activitats del Pla Local de Joventut i és una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Lleure per tal continuar promocionant aquesta zona d'oci de la vila.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat