banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç fan un Castell

L'Arboç, 10/08/2020 10:25:47

Hn volgut "fer" el seu primer castell de la temporada i ho han aconseguit aquest diumenge pujant al Castellot de Castellví de la Marca


Aquest diumenge 9 d'agost els Minyons de l'Arboç han volgut "fer" el seu primer castell de la temporada i ho han aconseguit pujant al Castellot de Castellví de la Marca.

Ha estat una excursió matinera pensada per a la canalla i a la que molts adults també s'hi han apuntat. La sortida ha estat des de l'Arboç a les 9 del matí amb cotxes particulars fins a l'ermita de Sant Sadurní, al peu del Castellot. S'han fet dos grups, un de gent que volia fer el sender a peu fins dalt i un altre que ha pujat fins a dalt amb cotxe per muntar dues carpes amb gel hidroalcohòlic, beguda i un petit esmorzar/vermut.

L'excursió ha estat molt distreta per a la gairebé cinquantena de persones que han vingut. Malgrat les dificultats de la pujada i sobretot de les mesures que s'han hagut d'adoptar per la qüestió de la Covid-19 (presa de temperatura a primera hora, petits grups separats, mascaretes -qui no n'estava dispensat per motius mèdics- quan no podíem garantir la distància, salutacions sense contacte físic, etc.) els Minyons s'ho han passat molt bé i han xerrat molt de present, passat i futur.

L'ambient ha estat agradable i es respirava cert optimisme en què tot plegat passi i la temporada vinent s'agafi amb unes ganes tremendes, fent castells de veritat tornant a gaudir de la cultura popular.

Poc després del migdia s'ha iniciat el descens i s'ha anat gestant una altra trobada a l'aire lliure. Aquest cop una sortida nocturna per observar la pluja d'estels de Sant Llorenç que s'intentarà dur a terme aquest mateixa setmana.

Font: Minyonns de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat