banner est whatsapp

L´Arboç posa setge a les festes alcohòliques a la via pública

L'Arboç, 05/08/2020 12:08:33

La passada setmana va identificar a diverses persones que bevien al carrer


La Policia Local de l'Arboç augmentarà els controls per evitar les festes alcohòliques a la via pública conegudes popularment com a "Botellón". La passada setmana la policia local va identificar a diverses persones que realitzaven aquesta pràctica, i que els veïns denuncien que es produeix amb reiteració.

A finals de la setmana passada la policia va tornar a rebre un nou avís per part de veïns que se celebrava una festa alcohòlica al carrer. En arribar els agents van trobar a un grup de persones bevent, aixecant una acta i es va identificar als participants.

El Procicat, el comitè de gestionar la resposta a la pandèmia a la Generalitat, va prohibir la celebració de festes alcohòliques a tot Catalunya pel risc de contagi que suposa aquesta pràctica. La vigilància ha d'anar a càrrec dels ajuntaments. La sanció pot arribar a ser d'entre 3.000 i 15.000 euros.

Tot i que molts municipis prohibeixen en les seves ordenances la celebració de festes alcohòliques la Generalitat ha fet una norma de rang superior per major cobertura. La majoria de nous contagis és entre els joves i s'ha detectat que bona part tenen el seu origen en aquest tipus de festes il·legals, i que molts cops protagonitzen menors d'edat.

L'Ajuntament de l'Arboç, després de la identificació de diferents persones en la citada festa alcohòlica, avisa que incrementarà els controls.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat