banner est whatsapp

L´Arboç oferirà un nou curs gratuït en comptabilitat a partir de setembre

L'Arboç, 20/07/2020 18:51:18

Està dirigit a autònoms i treballadors, i el termini per inscriure´s estarà obert fins al 3 de setembre. Les places s´assignaran per ordre d´inscripció


L'Ajuntament de l'Arboç, a través del Servei d'Ocupació Municipal, realitzarà un nou curs de comptabilitat els pròxims mesos de setembre, octubre i novembre. La formació en comptabilitat tindrà una durada de 60 hores a partir del 22 de setembre i fins al 26 de novembre, en horari de 18:15h a 21:00h, els dimarts i els dijous, amb l'excepció dels dies dels dies 24 d'octubre i 21 de novembre que es farà classe en dissabte de 10:00h a 13:00h.

El temari que es tractarà és el següent:

- Aprendre a situar la comptabilitat en l'entorn de l'empresa.

- Definir els objectius de la comptabilitat.

- Aclarir quina informació ofereix la comptabilitat i quins són els seus límits.

- Aprendre els procediments de tècniques generals.

- Conèixer el procés comptable bàsic complet.

- Temes concrets d'aplicació general.

- Capacitat per portar una comptabilitat.

Aquest curs va dirigit a autònoms/es i treballadors/es i el termini per inscriure's finalitza el 3 de setembre de 2020 i les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció. La documentació necessària per a inscriure's és: Còpia del DNI per les dues cares, Fotocòpia de la darrera nòmina o rebut d'autònom i document annex degudament complimentat.

Tothom que estigui interessat ha d'inscriure's telemàticament mitjançant una instància general a través de la seu electrònica: https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0 o presencialment a l'Oficina d'Ocupació de l'Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta.

Aquesta formació és gratuïta i subvencionada pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç a través del Pla de Barris. El curs es realitzarà tenint en compte les mesures de seguretat per combatre la Covid-19 i sempre que hi hagi un mínim de persones inscrites.

Per descarregar el full d'inscripció feu clic aquí

Font: Redacció

Cartell oficial de cur

Fulla d'inscripció (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat