banner est whatsapp

Homenatge dels Minyons de l´Arboç a les persones difuntes per Covid19

L'Arboç, 20/07/2020 10:30:42

La colla castellera local ha volgut sumar-se a l´homenatge, que des de la parròquia Sant Julià de l´Arboç, s´ha volgut retre a totes les persones que ens han deixat durant el confinament i no hem pogut acomiadar com volíem


Aquest passat diumenge 19 de juliol els Minyons de l'Arboç han volgut sumar-se a l'homenatge que des de la parròquia Sant Julià de l'Arboç s'ha volgut retre a totes les persones que ens han deixat durant el confinament i no hem pogut acomiadar com volíem. Especialment a mossèn Ricard Cabré i Roigé, estimat membre de la colla que va brindar un gran ajut durant la represa de la colla el 2002 i els anys posteriors, cedint instal·lacions i implicant-se molt amb l'entitat. En honor a mossèn Ricard els Minyons han volgut vestir la indumentària oficial. Tant el president com el vicepresident i el cap de colla juntament amb una quinzena de membres més hi han estat presents.

La concurrència ha estat notable i els actes en memòria dels difunts ha estat molt emotiva. En tot moment s'han seguit les recomanacions sanitàries i socials per mirar de frenar la propagació del virus, recomanació que els Minyons demanen seguir en tot moment per tal de poder sortir d'aquest atzucac tan aviat com es pugui.

Font: Minyons de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat