banner est whatsapp

Ja es coneixen els resultats de l´enquesta ciutadana sobre l´impacte Covid-19 a l´Arboç

L'Arboç, 16/07/2020 10:15:13

Impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç, hi han participat un total de 139 veïns


Per consultar els resultats fes clic aquí

Un total de 139 arbocencs i arbocenques van participar des de l'1 al 30 de juny en l'enquesta ciutadana en línia creada i impulsada per l'Ajuntament amb l'objectiu de conèixer l'impacte i les conseqüències de la pandèmia en la vida i la situació dels veïns i veïnes del municipi.

L'enquesta és un instrument orientat a conèixer de primera mà com ha afectat la crisi sanitària en l'economia, l'estat emocional, la salut, les relacions socials i el dia a dia dels habitants de l'Arboç. El qüestionari es podia respondre a través del web www.arbocencopina.cat, disponible en català i castellà. A banda de prendre el pols de la ciutadania arbocenca, l'enquesta també ha servit per recollir idees i propostes d'acció per part de l'Ajuntament de cara al futur més proper.

Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana de l'Arboç, ha donat les gràcies a tots els veïns i veïnes per la seva implicació, i emmarcava l'enquesta en la voluntat de l'Ajuntament de "conèixer de primera mà quines són les principals preocupacions i problemàtiques de la gent del poble en relació amb la crisi sanitària, així com recopilar idees a treballar des del consistori per tal de donar suport a les famílies, empreses i comerços de l'Arboç en un context tan complicat".

Cal recordar, en aquest sentit, que des de l'inici de la pandèmia l'Ajuntament ha mobilitzat 250.000 € del Pressupost Municipal per ajudar els comerços, les famílies i les empreses del municipi, així com per a l'adquisició de material sanitari.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat