banner est whatsapp

L´oficina d´atenció al públic de Sorea a l´Arboç reobre amb nou horari

L'Arboç, 15/07/2020 10:41:56

Tots els dimarts de 9 a 13h. No caldrà concertar la cita prèvia per rebre atenció presencial, i serà obligatori l´ús de mascareta.


L'empresa d'aigües Sorea ha habilitat els dimarts de les 9 a les 13 h com a nou horari d'atenció al públic per als seus usuaris dels municipis de l'Arboç i de Castellet i La Gornal.

L'Oficina segueix estant situada al primer pis de la Casa de Cultura - Can Rossell de l'Arboç, al carrer Major 37, i no serà necessària la cita prèvia per rebre atenció presencial, tot i que sí que serà obligatori l'ús de mascareta com a mesura preventiva. Amb la restitució del servei d'atenció al públic de Sorea, l'Ajuntament de l'Arboç fa un pas més en la nova normalitat i en l'impuls de la vila com a punt de referència al Baix Penedès interior.

Des de l'Ajuntament han informat que aquesta oficina presencial s'ha habilitat per ajudar a les persones que no estan familiaritzades amb peticions en línia, gent gran i usuaris sense internet. Amb tot, recomanen utilitzar els canals telemàtics i la cita prèvia sempre que sigui possible.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat