banner est whatsapp

El Duo Tela Marinera estrena espectacle al Circ Raluy demà dijous 9 de juliol

L'Arboç, 08/07/2020 19:35:56

La carpa està situada al Botafoc del Vendrell fins al dia 26 d´aquest mes, i l´estrena del nou espectacle "Raluy Classic" és a les 8 del vespre.


Demà dijous 9 de juliol, el Circ Raluy torna a la nostra comarca amb l'estrena de l'espectacle "Raluy Clàssic", amb més d'una quinzena de nous números que faran les delícies de grans i petits, un homenatge al primer d'una llarga nissaga d'artistes, Carlos Raluy, i un gest de complicitat a la Belle Èpoque francesa. Entre aquests números, comptarem amb l'actuació del duo arbocenc "Tela Marinera", format per l'Edgar Ràfols i la Gisela Angrill, amb un nou espectacle per l'ocasió, on les cadenes substituiran a les teles que habitualment forment part de les seves acrobàcies aèries.

En una entrevista a Ràdio l'Arboç, l'Edgar i la Gisela manifestaven estar molt il·lusionats per treballar en aquest gran circ i molt motivats pel fet de poder actuar a la nostra comarca, on tots els seus fans i seguidors tindran l'oportunitat de veure'ls en acció en l'estrena del nou espectacle sota la magnitud i el caliu d'una autèntica carpa de circ.

També hem pogut parlar amb Sandro Roque, responsable artístic d'aquest nou projecte, que s'ha mostrat molt agraït per l'interès de Ràdio l'Arboç per informar de l'arribada de l'espectacle al Vendrell.

Sandro ha dit que aquest espectacle és molt necessari per a la gent ara mateix, una vacuna contra la tristor i els efectes psicològics adversos a causa del llarg confinament per la pandèmia, "una vacuna per l'ànima, que és el que millor sabem fer la gent del circ, on petits i grans riuran i ploraran d'emocions amb energies positives".

Us esperen pallassos i clowns, acròbates, màgia, equilibristes, i moltes més sorpreses. Francis Raluy, Sandro Raluy i Sandro Roque animen a tothom a venir al circ, on se seguiran totes les mesures de seguretat anti Covid19, i on l'espai s'ha disposat de tal manera que entre espectador i espectador hi hagi més de metre i mig de distància, per la qual cosa l'aforament serà més limitat. L'ús de la mascareta serà obligatori a l'interior, excepte els menors de 6 anys.

L'estrena és demà dijous 9 de juliol a les 8 del vespre, i les actuacions seguiran cada dia, tret dels dilluns i dimarts de descans, fins al 26 d'aquest mes, però a partir de 2/4 de 9 del vespre.   Si voleu entrades a un preu de 3€ per a la mainada, podeu possar-vos en contacte amb Ràdio l'Arboç via missatge a WhatsApp al 645 726 310, on us indicarem com aconseguir-les. 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat