banner est whatsapp

Mascareta obligatòria a partir de demà dijous a Catalunya encara que hi hagi prou distància

L'Arboç, 08/07/2020 12:08:10

El President de la Generalitat anuncia al Parlament que el Procicat aprovarà l´obligatorietat de dur mascareta


Dur mascareta a Catalunya serà obligatori a partir demà dijous 9 de juliol, també quan es pugui mantenir la distància de seguretat. 

Amb l'entrada en vigor d'aquesta mesura, el govern pretén frenar el ritme de contagis de coronavirus. L'executiu presidit per Quim Torra considera que l'augment de casos justifica portar-la sempre, amb algunes excepcions, com les de fer exercici o estar menjant o bevent.

La confirmació de l'obligatorietat l'ha comunicada el president de la Generalitat durant la sessió de control al Parlament.

"Avui el Procicat aprovarà l'ús obligatori de les mascaretes sense tenir en compte el distanciament social, i entrarà en vigor demà. Per tant, les mascaretes a Catalunya seran obligatòries; no només al Segrià, a tot Catalunya."


Arran del contagi descontrolat al Segrià, on ja hi ha 14 brots actius, el govern fa un pas més i aprova que les mascaretes siguin obligatòries també a l'exterior, i fins i tot quan es respecta la distància de seguretat d'1,5 metres.

Salut considera ara que l'ús de la mascareta és un mecanisme de protecció que per norma general s'ha de dur a tot arreu.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat