banner est whatsapp

José Manuel Vila jugarà una temporada més amb CF l´Arboç, la darrera abans de deixar-ho

L'Arboç, 03/07/2020 18:17:20

"Vila", el mític central arbocenc de quaranta-set anys anuncia que serà la darrera temporada i que es retirarà damunt del terreny de joc


José Manuel Vila Garcia ha estat renovat recentment per jugar una temporada més amb el sènior del CF. l'Arboç.

El mític central de les abelles seguirà damunt del terreny de joc un any més , però ja és segur que penjarà les botes de forma definitiva. Asturià de naixement, Vila va arribar a l'Arboç amb tan sols set anys, entrant a formar part del club arbocenc fins a l'actualitat.

Vila és un jugador molt físic i tot un líder dins de l'equip, és el primer a arribar als entrenaments, encara que el cansament acumulat de la seva feina sigui una càrrega a l'hora de donar-ho tot sobre la gespa, tot un exemple per a les noves generacions. A part d'un jugador molt físic, Vilà és un actiu tàctic, especialment en la col·locació i organització defensiva. Vila penjarà les botes, però no té cap intenció de desvincular-se del club, ja que seguirà exercint d'entrenador dels joves. Aquesta temporada ha entrenat l'aleví, i ara ho farà amb l'infantil, on jugarà un dels seus fills, que també va ser contagiat per la passió del seu pare per aquest esport, i on ara tastarà l'esforç i la disciplina del seu progenitor.

Cal destacar que Vila és el jugador més veterà i longeu en actiu de tot el futbol català, i això ha despertat l'interès de la Federació Catalana de Futbol, que té intenció de fer-li un homenatge de reconeixement per la seva trajectòria esportiva. Vila diu que podria seguir jugant perfectament durant dos anys més, però reconeix que és el millor moment per donar pas als joves al primer equip.

I per si no n'hi hagués prou, Vila també és casteller, formant part essencial del tronc dels Minyons de l'Arboç des de fa anys.

I pel que fa a l'equip, l'Arboç ha tingut una notable actuació en el Grup III de la Tercera Catalana, acabant en 5a posició. Després de moure's durant tota la temporada per la zona alta de la taula, el sènior es va desinflar en les últimes jornades abans de l'aturada forçada per l'estat d'alarma. Aquesta passada temporada l'equip ha estat entrenat per Jordi Bernal, sumant un total de 49 punts, amb 10 victòries, 9 empats i només 4 derrotes, sent el tercer equip menys golejat.

La pròxima temporada serà clau per l'Arboç, i es tornarà a apostar per un equip totalment format per arbocenca, els 25 jugadors sense excepció. Ja hi ha hagut 14 baixes, i la plantilla està tancada. Al capdavant de la nova plantilla estarà Àlex Baiona, que deixarà el juvenil per agafar les regnes del primer equip, on el primer objectiu serà la salvació.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat