banner est whatsapp

La 6a edició de L´Arboç es Mou! se celebrarà del 6 al 31 de juliol amb activitats al Parc de Santa Llúcia

L'Arboç, 01/07/2020 12:40:12

Només es faran tres activitats, ioga, meditació i pilates, i sempre a l´aire lliure


L'Ajuntament de l'Arboç organitza una nova edició de "L'Arboç es Mou!. Durant 3 dies a la setmana, dilluns, dimarts i dijous es realitzaran activitats esportives a l'aire lliure. Cada dia hi haurà una activitat diferent. Algunes, com el ioga i el pilates es faran en dos grups de 15 persones, i meditació i moviment en un sol grup limitat a 15 persones. A causa de la crisi sanitària les activitats s'han hagut de limitar molt per tal de complir amb els protocols de prevenció.

Les inscripcions ja són obertes fins al 6 de juliol a un preu de 5 euros l'activitat.

Per inscriure's cal enviar un correu a pij@arbocenc.cat amb el justificant de pagament, el full de sol·licitud omplert o presencialment amb cita prèvia la Casa de cultura de 5 a 8 de la tarda

Totes les activitats es faran al Parc de Santa Llúcia. Els dilluns es farà ioga de 7 a 8 de la tarda. Els dimarts es farà meditació i moviment a les 7 de la tarda,  i els dijous es farà pilates de 7 a 8 de la tarda. Caldrà respectar les distàncies de seguretat.

"L'Arboç es Mou" és un programa ideat i organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç, i finançat pel mateix consistori i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, a través del Projecte d'Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l'Arboç n'és beneficiari.

Tots els diners recaptats es destinaran a la compra de material de neteja i desinfecció pel municipi.

Imatge: activitat de l'Arboç es mou en anteriors edicions (Font: Aj. de l'Arboç)

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat