banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç organitza un casal esportiu municipal d´estiu

L'Arboç, 28/06/2020 12:01:31

Es farà del 6 de juliol al 14 d´agost a l´edifici de Cal Freixas. Les inscripcions es poden fer fins al 2 de juliol, i el casal està limitat a un màxim de 50 infants


L'Ajuntament de l'Arboç organitza per aquest estiu un Casal Esportiu amb activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, jocs populars i tradicionals, i tallers de treballs manuals adreçat a nens i nenes de 3 a 14 anys. El preu serà de 36€/setmana pels nens i nenes de l'Arboç i 60€/setmana pels nens i nenes de fora de l'Arboç i estarà limitat a 50 participants. L'horari serà de les 9 del matí a les 2 de la tarda.

Per tal de complir amb la normativa vigent, cada dia es prendrà la temperatura a tots els infants abans d'entrar, i es formaran grups de 10 nens i nenes sempre amb el mateix monitor durant el torn.

Els infants cada torn s'agruparan per franges d'edat creant un grup fix i no es mesclaran entre els diferents grups. Es prioritzaran les activitats a l'aire lliure. Una vegada es tanquin les inscripcions es farà una reunió amb els pares per explicar el funcionament i totes les mesures de seguretat i higiene que es seguiran. Aquesta informació també s'enviarà per correu electrònic a les famílies.

Per inscriure's, caldrà emplenar el full d'inscripció, adjuntar la documentació requerida i el justificant de pagament, i caldrà presentar una declaració responsable sobre el tema de la Covid-19. Les inscripcions es formalitzaran a través del correu electrònic pij@arbocenc.cat i de forma presencial amb cita prèvia trucant al 977.670.621 i seran a les tardes de 17.00 a 20.00 hores, a la Casa de Cultura.

D'inici, el casal, que es durà a terme a Cal Freixas, tindrà una durada de 6 setmanes, començant el dilluns 6 de juliol i fins al 14 d'agost del 2020. Amb tot, les dues darreres setmanes, el casal es realitzarà en funció del nombre d'inscrits.

Aquest Casal està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç i el durà a terme personal del Consell Esportiu del Baix Penedès.

Font: Redacció

[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat